اولين ماه از فصل پاييز هر سال یادآور برگزاری نشست سالیانه اعضای سازمان ملل متحد است. نشستی که شصت و هشتمین دوره آن مقارن با آخرين سال رياست جمهوري محمود احمدی نژاد است ، همگان منتظر شنیدن آخرین سخنان احمدی نژاد زيرا سخنان هفت سال گذشته وي همراه با واكنش هاي زيادي مواجه شده است.

به گزارش مشرق ، محمود احمدي نژاد امسال هشتمين حضور خود در مجمع عمومي سازمان ملل را تجربه مي كند، بيان مواضع وي در هفت سال گذشته همواره با حواشي زيادي همراه بوده است از اين رو به مرور كوتاهي از هفت سفر احمدي نژاد به نيويورك پرداخته ايم.

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران در سال 84 برای اولین بار راهی نشست سالیانه سازمان ملل متحد شد. وی در آن نشست با جسارتی مثال زدنی، نطق خویش را با دعای فرج آغاز نمود. دعایی که برای اولین بار، در مجمعی بین المللی طنین انداز می شد و بگوش جهانیان می رسید.

احمدی نژاد هم چنین بر خلاف سایرین، که تا پیش از او با ارائه موضوعاتی چون نظریه گفتگوی تمدن ها و نیز طرح مسأله تساهل و تسامح در حوزه بین الملل، سیاست عقب نشینی و موازنه مثبت را در پیش گرفته بودند؛ با سخنانی حماسی و کوبنده، مستکبران عالم را به چالش کشید و در مواضعی شجاعانه و صریح به انکار قضیه هولوکاست پرداخت و به تبعیت از سخن بنیانگذار کبیر انقلاب، خواهان حذف رژیم اشغالگر قدس از نقشه جغرافیا شد.

مشروعيت و كارآمدي نياز شوراي امنيت

سال 1385 دومین حضور احمدی نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل بود. احمدی نژاد در دومین سخنرانی خویش در سازمان ملل به مباحثی همچون گسترش بی وقفه سلاحهای اتمی، میکروبی و شیمیایی، اشغال کشورها و توسعه درگیری ها، عدم رعایت حقوق اعضای سازمان های بین المللی و نیاز حیاتی و فوری شورای امنیت به مشروعیت و کارآمدی پرداخت.وي در سخنرانی‌اش به مسئله شکل‌گیری رژیم صهیونیستی اشاره کرد. اگرچه در این سخنرانی رییس جمهور صراحتا مساله هولوکاست را زیر سوال نبرد اما با مطرح کردن این موضوع واکنش‌ رسانه‌ها را برانگیخت.

خبرسازترين سفر به نيويورك

سال 86 سومين حضور احمدي نژاد در مجمع عمومي سازمان ملل بي‌ترديد در حاشيه حضور و سخنراني وي در دانشگاه كلمبيا قرار گرفت.

سازماندهي دقيق و پرحجم آمريكايي - صهيونيستي براي توهين به ملت و دولت جمهوري اسلامي در محيطي كه خيلي دقيق انتخاب شده بود؛ دانشگاه. آن هم دانشگاه كلمبيا با آوازه‌اي جهاني و قدمتي طولاني. مخالفان دولت جمهوري اسلامي و حاميان پر و پا قرص صهيونيسم در بيرون از محوطه دانشگاه از ساعت‌ها قبل منتظر ورود احمدي نژاد بودند و در داخل سالن نيز سناريوي پليد ديگري در شرف اجرا بود.

رئيس دانشگاه كلمبيا «لي بولينگر» كه بعد از اين واقعه در نزد ايرانيان به شهرتي نه چندان مطلوب و مثبت دست يافت در سخناني كه از روي يك نوشته قرائت شد در ابتداي اين جلسه و قبل از سخنان رئيس جمهور كشورمان در حالي كه مورد تشويق حضار قرار گرفت رئيس جمهوري اسلامي ايران را «ديكتاتور حقير» خطاب كرد و در پايان سخنان خود نيز گفت كه آرزو داشتم بهتر مي‌توانستم از پس احمدي نژاد برآيم.

تمام اين فضاسازي‌ها و توهين‌ها براي آن بود كه تمركز ذهني محمود احمدي نژاد بهم ريخته و احيانا وي در واكنش به اين توهين‌ها اقدام به ترك سالن كرده و يا واكنش شديد ديگري نشان دهد. اما اقدام محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران به نحوي بود كه خود بولينگر بعد از اين مراسم در اظهارنظري گفت: كاش از احمدي‌نژاد دعوت نمي‌كردم.

"لي بولينگر" رئيس جنجالي دانشگاه كلمبيا كه با دعوت از رئيس جمهوري كشورمان براي سخنراني در اين دانشگاه و اظهارات اهانت‌بار عليه وي مورد توجه محافل داخل و خارج قرار گرفته بود طي سفري كه براي شركت در مراسم جشن فارغ‌التحصيلي بين‌المللي دختران به پاريس رفته بود در مصاحبه‌اي تلفني با آسوشيتدپرس درباره اينكه چه مي‌شد اگر مراسم سخنراني در دانشگاه كلمبيا بدون حضور مردي برگزار مي‌شد كه هولوكاست را زير سوال برده است، آرزو كرد اصلا آن تحولات پيش نمي‌آمد.

وي تاكيد كرد:‌ «بعضي اوقات از خودم مي‌پرسم چه خوب مي‌شد اگر اين اتفاق نمي‌افتاد؟ و بايد بگويم آري خوب مي‌شد. اينجوري سپتامبر بهتري مي‌داشتيم. محمود احمدي نژاد در ابتداي سخنان خود در دانشگاه كلمبيا در واكنش به توهين‌هاي رئيس دانشگاه گفت: من توهين‌هاي ايشان را در وهله اول نه به خودم بلكه به جمع حاضر مي‌دانم كه آنها را فاقد درك فهم تصور كرده است.

رسم ما به گونه ديگري است و اگر كسي را براي سخنراني در دانشگاه دعوت مي‌كنيم براي مخاطبين حداقل درك را قائليم و بنا را بر اين نمي‌گذاريم كه بايد ابتدا مخاطبين را واكسينه كنيم كه اين سخنان با تشويق شديد حضار روبرو شد. سفر سوم رئيس جمهور به آمريكا و نتايج آن به گونه‌اي بود كه رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار رئيس جمهور با ايشان پس از اين سفر، آنرا سفري خوب، پُر بركت و مايه سرافرازي ملت ايران خواندند.

رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: سخنراني شما در دانشگاه كلمبيا و مسئله‌اي كه در اين دانشگاه پيش آمد و همچنين سخنراني شما در مجمع عمومي سازمان ملل در مجموع مايه سرافرازي ملت ايران شد. ايشان با ابراز خرسندي از سخنان و رفتار و منش رئيس جمهور در سفر به آمريكا افزودند: محتواي اين سخنان و برخورد و منشي كه شما در مواجهه با مسائل مختلف داشتيد، خوب بود.

واشنگتن‌پست كه در تحليل سومين سفر رئيس جمهور ايران به نيويورك براي شركت در نشست مجمع عمومي سازمان ملل، قاطعيت رفتار و گفتار وي را با قاطعيت امام خميني (ره)‌مقايسه كرده و نوشته بود كه احمدي نژاد همان قاطعيت آيت‌الله خميني را دارد، پس از مراسم دانشگاه كلمبيا نوشت: احمدي‌نژاد دانشگاه كلمبيا را به تريبون خود بدل كرد. اين سفر و به ويژه سخنراني رئيس جمهوري كشورمان در دانشگاه كلمبيا و برخورد غيراخلاقي «لي بولينجر» رئيس اين دانشگاه كه رسم ميزباني را رعايت نكرد و اتهاماتي را به رئيس جمهور مردمي ايران نسبت داد، در رسانه‌هاي جهان از جمله فاكس نيوز، بي.بي.سي، سي.ان.ان و ... بازتاب گسترده‌اي داشت و حقايق بيشماري را نمايان ساخت.

چهارمین حضور و مخالفت با سلطه گران

احمدی نژاد در سال 87 در جریان چهارمین سفر خویش به سازمان ملل متحد و سخنرانی در این مجمع بین المللی نیز به مباحثی همچون جهان، انسان، آزادی و عبودیت و عدالت پرداخت.

رییس جمهوری طی چهارمین سخنرانی خویش در سازمان ملل اظهار داشت: من به صراحت اعلام می کنم که ملت ایران و بسیاری از ملت ها و دولت ها با این نگاه و عملکرد سلطه گران جهانی مخالف اند.

وی افزود: برپایی عدالت نیازمند انسانهایی است که در درون خود به اعتدال و عدالت رسیده باشند و خوی برتری جویی را مهار و خصلت فداکاری و خدمت گذاری به نوع بشر را متجلی کرده باشند که تحقق کامل و تمام عیار آن جز در سایة حاکمیت انسان صالح و کامل، عبد خدا و موعود پیامبران الهی میسر نیست.همچنين رییس جمهور در مصاحبه با شبکه تلویزیونی CNN اعلام کرد كه ما با یهودی‌ها مشکلی نداریم اما صهیونیست‌ها دین ندارند.

راه های برون رفت از مشکلات جهان

محمود احمدی نژاد در سال 88 و طی پنجمین سخنرانی خویش در مجمع عمومی سازمان ملل مسایل جهان ، چالش ها و مشکلات در بخش های سیاسی و اقتصادی را مطرح کرد.

رییس جمهور طی سخنرانی خویش در مجمع عمومی سازمان ملل مهمترین مسایل روز مطرح و راه های برون رفت از مشکلات جهان امروز را ارایه دیدگاه های انسانی عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما معتقدیم صلح و امنیت فقط از طریق ترویج یکتاپرستی ایجاد خواهد شد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آماده شنیدن نظرات و دیدگاه های دیگران بوده و امیدواریم به زودی سرنوشت محقق شده برای بشریت اتفاق بیفتد.

پنج پيشنهاد مهم احمدي نژاد

احمدی نژاد در سال 89 در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد پنج پیشنهاد مهم را برای حل مشکلات اصلی نظام بین‌الملل مطرح کرد.

این پیشنهادها عبارتند از كه

1. پیشنهاد می‌شود که سازمان ملل درباره 11 سپتامبر یک گروه حقیقت یاب مستقل تعیین نماید تا بعدها عده‌ای اظهار نظر دربارۀ آن را ممنوع نکنند.

2. پیشنهاد می‌شود که سال 2011 سال خلع سلاح اتمی و ˈ انرژی هسته‌ای برای همه و سلاح هسته‌ای برای هیچ کسˈ اعلام شود.

3.یشنهاد می‌شود طی یک سال و در یک نشست فوق‌العاده ، مجمع نسبت به اصلاح و نهایی کردن ساختار سازمان اقدام نماید. جمهوری‌اسلامی‌ایران در این زمینه پیشنهادات روشنی دارد و آماده مشارکت سازنده و فعال است.

4 پیشنهاد می‌شود برای تحقق گفت و گوی سازنده همه ساله کرسی مناظرات آزاد در صحن مجمع برپا شود.

احمدی نژاد در سفر خود به نیویورک برنامه‌های متعددی برا مصاحبه با خبرنگاران خارجی داشت .او در مصاحبه‌های خود با رسانه‌های آمریکایی گفت در صورت بروز جنگ بین ایران و امریکا این جنگ حد و مرزی نخواهد داشت.


شناسایی مسببان اصلی 11 سپتامبر

سخنرانی محمود احمدی نژاد سال 90 در اجلاسیه شصت و ششم سازمان ملل متحد؛ بازهم تاب برخی هیات های غربی را طاق کرد؛ چنانچه با طرح مجدد شبهاتی درباره هولوکاست و مسببان اصلی حادثه 11 سپتامبر؛ صحن علنی اجلاس را ترک کردند.

رئیس جمهوری در این اجلاس با تأكيد بر اينكه آزادي حقيقي، عدالت، حق انتخاب، عزت، رفاه وامنيت پايدار حق همه ملت‌هاست، اظهار داشت: كسب اين ارزش‌ها نه از طريق اتكاء به مديريت ناصالح جهاني موجود و يا دخالت مستكبران و يا از مجراي تفنگ‌ نيروهاي ناتو بلكه در سايه استقلال و پذيرش حقوق متقابل و همدلي و همكاري بدست خواهد آمد.

حال انتظار می رود که در این آخرین سفر آقای احمدی نژاد در کسوت ریاست جمهوری اسلامی ایران به مقر سازمان ملل متحد، به مواردی که از گذشته مغفول مانده پرداخته شود تا بتوان از حداکثر ظرفیت های این نشست در جهت اعتلای نام و اهداف نظام بهره برد.


ردیف

سال/ نوبت اجلاس

محور سخنرانی

1

سال 84/ اجلاس 60

ساختار سازمان ملل با ویروس یکجانبه گرایی مقابل کند / ترکیب شورای امنیت از توازن منطقی و دوموکراتیک برخوردار باشد

2

سال 85/ اجلاس 61

استفاده از شورای امنیت به عنوان ابزار تهدید بسیار نگران کننده است.

/قدرتهایی که با افتخار از تولید سلاحهای اتمی نسلهای دوم و سوم خبر می‌دهند. این سلاحها را برای چه می خواهند؟/

آیا شورای امنیت می تواند نقشی در برقراری صلح و امنیت در عراق ایفا نماید در حالی که اشغالگران خود عضو دائم شورای امنیت هستند/ چرا شورای امنیت از مردم مظلوم فلسطین حمایت می کند؟ / چرا با حقوق مصرح هسته ای ما در قانون مخالفت می شود؟

3

سال 86/ اجلاس 62

رفتارهای ناشایست برخی قدرت ها در برخورد با ملت ایران در مساله هسته ای/فروپاشي خانواده و كاهش منزلت زن؛ توسعه تروريسم و اشغالگري ؛ هجمه به فرهنگهاي بومي و تحقير ارزشهاي ملي ملتها ؛ گستره فقر ، بي سوادي و محروميت از بهداشت و فاصله فقير و غني در جهان؛ نادیده گرفتن ارزشهاي متعالي و ترويج فريب و دروغ ؛ نقض قوانين و حقوق بين الملل و ناديده گرفتن تعهدات؛ گسترش سايه تهديد و مسابقه تسليحاتي چالش های بشریت هستند/ انتقاد از مناسبات برآمده از جنگ دوم جهاني جستجو كرد

4

سال 87/ اجلاس 63

اشغالگران بعد از شش سال هنوز در عراق حضور دارند/ تحت فشار دو سه قدرت زورگو عملا راه را براي حمايت از آدمكشان صهيونيست هموار می شود/ توليد مواد مخدر در افغانستان پس از حضور نيروهاي ناتو چند برابر شده است/ در افريقا تلاش مي‌شود مناسبات دوران استعمار بازسازي شود و حيثيت و شخصيت و حقوق مردم آمريكا و اروپا بازيچه دست عده اي قليل و البته فريب كار به نام صهيونيست قرار گرفته است

5

سال 88/اجلاس 64

طرح پیشنهاداتی برای مدیریت درست جهان: صلاح ساختار سازمان ملل و تبديل آن به يک سازمان روزآمد و کاملا مردمي، بيطرف، آزاد، عادل و موثر در مناسبات جهاني، اصلاح ساختار شوراي امنيت و سلب امتياز ويژه تبعيض آلود وتو، اعطاي فوري و کامل حقوق مردم فلسطين بابرگزاري همه پرسي آزاد و زمينه سازي زندگاني مسالمت آميز مسلمانان و مسيحيان و يهوديان فلسطيني و قطع دخالت ها در امور عراق و افغانستان، خاورميانه و مردم افريقا و آمريکاي لاتين و آسيا و اروپا/ متأسفانه گزارشات رسمي مربوط به اقدامات رژيم صهيونيستي در نوار غزه به طور کامل منتشر نشده است

6

سال 89/اجلاس 65

- با كالبد شكافي سه رويداد، طرح چند سوال بی پاسخ درباره این رویدادها و انتقاد از نحوه مديريت حاكم بر جهان. این سه رویداد عبارت بودند از :
11 سپتامبر كه حدود ده سال همه جهان را تحت تاثير قرار داده است؛ اشغال سرزمين فلسطين و انرژي هسته‌اي کشورمان

ا پيشنهاد نامگذاری سال 2011 به عنوان سال خلع سلاح اتمي و " انرژي هسته‌اي براي همه و سلاح هسته‌اي براي هيچ كس

محکوم کردن اقدام زشت و ضد انساني قرآن سوزي

7

سال 90/ اجلاس 66

مديريت ناصالح جهاني موجود؛ طرح شبهاتی نسبت به واقعه 11 سپتامبر؛ تکرار سوالاتی بی پاسخ درباره هولوکاست/ طرح سوالاتی مشخص درباره نقش عده ای قلیل در مدیریت حوادث جهان به نفع خود



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 8
  • soheil ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    0 0
    چرا باید هیئت ایرانی 160 نفر باشه ؟ یکی به من جواب بده . اصلا من اطلاعاتم کم ... شما ها که اینقدر ادعا دارید بگید ... مدیر محترم سایت نظرم رو بزارید لطفا
  • محمد ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    0 0
    هواپیما که داره میره چه عیبی داره تو سرمین دشمن باید کارا دقیق انجام بشه هرکی حواسشو به یک چیزی باشه بلاخره اونا بیکار نمیشینن بعدشم تو گسترش دیپلماسی عمومی خیلی موثره مثل بنی اسرائیل بعضی ها ایراد میگیرند
  • مهدی ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    0 0
    به جز رئیس جمهور هیأتهایی هم برای مذاکرات فرهنگی، اقتصادی و... (در امریکا با بخش خصوصی و ایرانیان مقیم) هم در این سفرها همراه رئیس جمهور می روند. مثلا در اجلاس غیر متعهدها مسئولین عالی رتبه هند با هیئت 250 نفره به ایران آمدند.
  • جوابگو ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    0 0
    خب خودت داري ميگي هيئت
  • حسین نجار ۱۵:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
    0 0
    پس انتظار داشتی بگن رئیس جمهور در قالب هیئتی 2 نفره متشکل از خودشو خلبان وارده نیویورک شد. شایان ذکر است که بدلیل زیاد شدن قیمت کاغذ از صدور بیلیت برای بادیگاردها خودداری به عمل آمد؟؟؟ آخه ایراده دیگه ای پیدا نکردی بگی؟؟؟ شماها ولتون کنن به ترک دیوارم گیر میدین.
  • عبود ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۷
    0 0
    آفرین به این همه روحیه استکبار ستیزی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس